Pokazala nepoštovanje
1

Ronaldova sestra brutalno reagovala zbog Modrićeve nagrade: Bog kasni, ali nikada ne zakaže

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Sestra Cristiana Ronalda Elma Aveiro brutalno je reagovala nakon što je nagrada za najboljeg igrača 2018. godine Zlatna lopta otišla u ruke Luki Modriću.

Ronaldo je do sada osvojio pet Zlatnih lopti, koliko ima i Messi, a mnogi smatraju da je i ove godine Portugalac zaslužio ovo priznanje jer je bio glavni igrač Real Madrida u pohodu na treću uzastopnu titulu prvaka Evrope.

Ipak, Modrić ne samo da je osvojio Ligu prvaka, već je i reprezentaciju Hrvatske kao kapiten vodio do drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu, a zahvaljujući nevjerovatnoj godini u kojoj je osvojio apsolutno sve individualne nagrade, sasvim zasluženo je ponio i epitet najboljeg igrača svijeta.

S tom odlukom se ne slaže sestra Cristiana Ronalda koja je preko društvene mreže Instagram brutalno izvrijeđala France Football.

"Nažalost, ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i novca, koji je ku*vin sin. Božija moć je veća od te truleži, Bog nekada kasni, ali nikada ne zakaže", poručila je Ronaldova sestra.

Ronaldo je tokom ljetnog prijelaznog roka napustio Real Madrid i pojačao Juventus, a odmah na početku pokazao se kao pravo pojačanje za Staru damu koja ove sezone nema ozbiljnog protivnika u Seriji A.