Polemika na Instagramu
247

Ronaldov sin ismijan zbog odjevne kombinacije, Cristiano odmah odgovorio kritičarima

H. H.
Cristiano Ronaldo Jr. i Dolores Aveiro (Foto: Instagram)
Cristiano Ronaldo Jr. i Dolores Aveiro (Foto: Instagram)
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo odgovorio je onima koji na društvenim mrežama kritikuju njegovog sina Cristiana Jr. da nosi Nike duksericu i Adidas čarape.

Biti sin jedne od najvećih zvijezda nije toliko lako, a u to se uvjerio i Cristiano Jr. najstariji sin Cristiana Ronalda. Naime, ovaj 11-godišnjak je posljednjih sati ismijan na društvenim mrežama zbog njegove odjevne kombinacije u kojoj se pojavio na fotografii na službenom Instagramu njegove bake Dolores Aveiro.

On je pozirao sa bakom u Nike jakni i Adidas čarapama, što je izazvalo lavinu negativnih komentara. U polemiku se zatim uključio i nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo, koji je stao u odbranu svog najstarijeg sina.

Na komentare na fotografiji na kojima se kritikuje njegov sin odgovorio je: "On nosi ono što želi, a ne ono što vi želite", napisala je portugalska zvijezda.

Ovaj odgovor Cristiana Ronalda skupio je više od 10.000 lajkova, a polemika se potom nastavila u sličnom smjeru nakon što je Dolores Aveiro podijelila još jednu fotografiju sa svojim unukom na kojoj se pojavio u adidas Yeezy Foam Runner patikama, proizvodu brenda u saradnji s Kanyeom Westom.

"Nisu za one koji ih žele, već za one kojima mogu", napisao je Portugalac na Instagramu.