Anegdota Brazilca
180

Ronaldov čuveni odgovor Perezu: Da imam ženu kao Figo, ne bih izlazio iz kuće

N. K.
Luis Figo i Helen Svedin (Foto: Instagram)
Luis Figo i Helen Svedin (Foto: Instagram)
Nekadašnji brazilski napadač Ronaldo bio je pravi majstor na terenu, a isto tako i vragolan van terena pa je svima bilo poznato kako je volio izaći i popiti koju čašicu.

Međutim, za vrijeme igranja u Realu, to se nije sviđalo predsjedniku Kraljevskog kluba Florentinu Perezu, kojem su zasmetala njegova noćna partijanja.

"Ugledaj se na Figa i manje izlazi", rekao mu je svojevremeno Realov predsjednik na šta mu je Brazilac odgovorio: "Predsjedniče, da imam ženu kao Figo, ja ne bih izlazio iz kuće."

Ronaldo (Foto: Instagram)
Ronaldo (Foto: Instagram)

Figova supruga Helen Svedin se u to vrijeme bavila manekenstvom, ali nekoliko mjeseci nakon Ronaldove izjave se prestala baviti tim poslom.

"Nije mi bilo baš ugodno, ali to je bila šala. Mnogo vremena je prošlo, znam da nije mislio ništa loše. Ko zna, možda sam i izlazio kada žena zaspi", rekao je Figo o šali nakon toliko godina te dodao kako već godinama žive u skladnom braku.

Inače, Figo i Ronaldo obilježili su eru Galacticosa budući da je Portugalac igrao za Real od 2000. do 2005., dok je Ronaldo je bijeli dres nosio od 2002. do 2007. godine.