S mnogo samopouzdanja
35

Ronaldo uvjeren u dobar rezultat protiv Barcelone

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: Arhiv/AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: Arhiv/AFP)
"Uvjerljiva pobjeda 4-1 kod Ajaxa u Ligi prvaka i odlična igra ubrizgat će nam veliku dozu samopouzdanja uoči El Clasica protiv Barcelone", poručio je najbolji napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo.

Portugalac je postao prvi igrač iz suparničke ekipe koji je na Amstardam Areni zabio tri gola u jednoj utakmici. Shodno tradiciji, za nagradu je mogao ponijeti kući loptu nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

"Vrlo sam sretan jer smo igrali jako dobro i pobijedili. Dakako, meni je hat-trick iznimno značajan i drago mi je da nosim loptu kući, ali najvažnije je da se ekipa opskrbila samopouzdanjem uoči utakmice s Barcelonom. Bez pomoći saigrača ne bih mogao zabiti tri gola", rekao je Ronaldo, te kratko dodao uoči najvećeg derbija španskog nogometa.

"Uvjeren sam da ćemo na stadionu Camp Nou ostvariti dobar rezultat. Barcelona ima jako dobru ekipu i na terenu neće biti puno razlike u kvaliteti."

Sergio Ramos istaknuo je kako je s trenerom Joseom Mourinhom razriješio sva sporna pitanja oko njegovog statusa u timu.

"Priča oko Mourinha i mene je gotova. Sretan sam što smo ostvarili lijepu pobjedu protiv suparnika koji može biti komplikovan, ali sada se moramo fokusirati na prvenstvo i meč protiv Barcelone. El Clasico je uvijek pozitivan. Moramo pokušati nastaviti ovaj dobar niz", rekao je Ramos.