Brazilski nogometaš
0

Ronaldo: 'Real će pobijediti Barçu 2-0'

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Ronaldo, 32-godišnji brazilski nogometaš i vjerojatno najbolji svjetski napadač s kraja 20. stoljeća, trenutno igra u Corinthiansu, ali će ovog vikenda mislima biti na Santiago Bernabeu

U subotu će se na tom stadionu sučeliti nogometaši Real Madrida i Barcelone u popularnom "El Clasicu", a moguća pobjeda Reala će donijeti Madriđanima smanjenja zaostatka za vodećim Kataloncima na samo jedan bod.

Ronaldo je u karijeri odigrao čak osam "El Clasica", dva u dresu Barcelone, te šest u majici Reala, a usput je postigao pet pogodaka (jedan kao igrač Barcelone, a četiri kao igrač Reala). Sada uopće ne dvoji tko će pobijediti i za koga će navijati:

  • Ja sam u srcu "madridista". Navijat ću za Real i naravno da ću gledati utakmicu iz Brazila - rekao je sjajni napadač koji je postigao već 9 pogodaka u samo jedanaest nastupa za Corinthians.

  • Real Madrid će pobijediti 2-0! Barcelona ima odličnu momčad koja se bori za naslove u svim natjecanjima, ali huk s tribina Santiago Bernabeua lomi i najjače suparnike. Jako dobro znam na koji način igrači Reala dočekuju ovu utakmicu i mislim da su u prednosti. Inače, očekujem veliku borbu ova dva kluba za naslov prvaka, a borba će trajati do posljednje sekunde prvenstva - zaključio je Ronaldo.