The Sun
0

"Ronaldo prijateljima rekao da odlazi u Real"

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
U subotu, četiri dana uoči finala Lige prvaka protiv Barcelone, londonski tabloid Sun izašao je s informacijom da Cristiano Ronaldo odlazi u Madrid, a Carlos Tevez u Manchester City.

Najčitaniji dnevnik na Otoku poziva se na vlastite izvore iz prvoga mančesterskog kluba.

Navodno je Ronaldo nekim suigračima i prijateljima otkrio da će mu rimski finale s Barcelonom biti posljednja utakmica u Manchester Unitedu, jer da odlazi u Real. Sun piše da bi ukupna vrijednost transfera trebala biti 70 milijuna funti.

"Opet se predomislio. Ne želi javno o tome govoriti uoči tako važne utakmice, no čini se da je prelomio da je utakmica s Barcelonom njegova zadnja u dresu Uniteda. Činjenica da je Barcelona ove sezone posramila Real učinila mu je izazov spašavanja madridskog kluba još uzbudljivijim. Ostanak u Manchesteru, gdje je u dvjema sezonama sve osvojio, s tim se ne može mjeriti", citiraju Englezi neimenovani izvor s Old Trafforda.

Osim činjenice da će Alex Ferguson teško zadržati najboljeg nogometaša 2008. godine u izborima France Footballa i FIFA-e, Sun navodi da mu to neće uspjeti niti s argentinskim napadačem Carlosom Tevezom.

Iako se sljedeće sezone na Eastlandsu neće igrati evropski nogomet, Sun tvrdi da je Tevez vrlo blizu prelaska u redove gradskih rivala, koji imaju za isplatiti 30 miliona funti odštete.