Vrhunski saigrači
122

Ronaldo i Dybala zamijenili proslave golova i stavili tačku na špekulacije o lošem odnosu

Piše: K. H.
Proslava pogotka Ronalda i Dybale
Proslava pogotka Ronalda i Dybale
Argentinski nogometaš Paolo Dybala postigao je prelijep pogodak u pobjedi Juventusa protiv Frosinonea, a fotografija njegove proslave u društvu Cristiana Ronalda preko noći je postala hit na društvenim mrežama.

Dybala se posljednjih mjeseci često dovodi u vezu s odlaskom iz Juventusa, posebno nakon što je u klub stigao Cristiano Ronaldo, ali nakon što je ovaj nogometaš na otvaranju meča protiv Frosinonea postigao pogodak i doveo Staru damu u vodstvo, portugalski nogometaš pridružio se njegovom slavlju te je pokazao da je odnos između ova dva nogometaša daleko bolji nego što mediji u Italiji pišu.

Tako je Dybala nakon pogotka kojim je doveo Juventus u vodstvo "kopirao" Cristianovu proslavu pogotka, dok je Ronaldo nakon trećeg pogotka kojim je stavio tačku na ovaj susret otišao u susret Dybali i prekopirao je njegov način proslave pogotka.

Nakon utakmice ovaj dvojac dobio je niz pohvala zbog sjajnog funkcionisanja na terenu, što je Juventusu posebno važno pred prvi meč osmine finala Lige prvaka koji igraju protiv Atletico Madrida.

Također, navijačima Stare dame posebno je laknulo nakon sinoćnje izjave Pavela Nedveda koji je rekao da Dybala ne ide nigdje iz Juventusa i da je on blago u vlasništvu daleko najjače ekipe na Apeninima.

"Dybala je blago Juventusa i on ne ide nigde", rekao je Nedved čime je kratko i jasno objasnio koliko je Dybala bitan igrač za Juventus.

Stara dama je pobjedom protiv Frosinonea stigla do 21. pobjede u 24 odigrana kola talijanske Serije A i trenutno imaju 66 osvojenih bodova, čak 14 više od Napolija.