Nogomet
0

Ronaldo i dalje pada

Sarajevo-x.com
Nakon prve utakmice reprezentacije Brazila na SP-u, prašina oko Ronalda ne jenjava. Naime, svi oni koji su sumnjali u njegovu formu i želju za igrom, samo su dobili ralog više za blaćenje, ovog nekada najboljeg fudbalera svijeta.

U utakmici protiv Hrvatske, Ronaldo nije pokazao ništa. Slabo se kretao, a još više čudi njegov nedostatak želje. Mnogi su misili, da će upravo ovu utakmicu slavni Brazilac iskoristiti, kako bi pokazao kritičarima da još uvijek nije za staro gvožđe. Ali, njegov nastup bio katastrofalan, i nije čudo što je u drugom poluvremenu napustio teren.

"Ne znam što mu se dogodilo. Nije uopće trčao i samo je stajao pred nama. Izgledao je jako umorno i jedva je dotakao loptu. Bilo je iznimno lako čuvati ga, jer igrao sam i prije protiv njega, tako da ne znam što mu je", nakon utakmice je izjavio Robert Kovač.

Ipak, trener Brazila i dalje ima povjerenja u ovog nogometaša, i nada se da će Ronaldo već u susretu sa Australijom, popraviti prvobitni dojam i tako se približiti Muellerovom rekordu po broju postignutih golova na SP-u.