Nogomet
0

Ronaldo: 'Bolji smo od Porta, sigurno pobjeđujemo'

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Portugalski krilni napadač Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo, nakratko će se vratiti u domovinu gdje njegovu momčad očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka.

Neuvjerljivi Manchester United odigrao je na Old Traffordu 2-2 protiv portugalske momčadi, ali najistaknutiji nogometaš “crvenih vragova” smatra da to nimalo neće otežati posao njegovoj momčadi da izbori prolazak među posljednje četiri momčadi u takmičenju.

Podsjetimo da je Porto neporažen u utakmicama Lige prvaka na svom terenu protiv engleskih momčadi, pa će se Manchester s najboljim svjetskim nogometašem na čelu morati boriti protiv tradicije i ne baš povoljnog rezultata.

  • Osjećam se dobro, spremno i samouvjereno. Najbolje utakmice su pred nama, a ja sam spreman za njih. Kada su žrijebani parovi želio sam upravo Porto, jer mislim da smo kvalitetniji od njih. Iako su oni najbolja momčad Portugala, u ovom trenutku mi smo bolji od njih i pobijedit ćemo u toj utakmici - siguran je Ronaldo.

  • Meni je namjera sezonu okončati s naslovom državnog prvaka, a ujedno želim i FA Cup, te Ligu prvaka. Saigrači razmišljaju poput mene, svi smo okruženi optimizmom i vjerom u sebe - zaključio je Portugalac.