Nogomet
1

Ronaldo: Bit će teško nadmašiti učinak od 69 golova iz prošle godine

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: EPA)
Cristiano Ronaldo (Foto: EPA)
"Možda ću jednog dana živjeti u Francuskoj, možda ću čak tamo i igrati, a možda i neću. Jedino sam siguran da želim naučiti francuski jezik", izjavio je Cristiano Ronaldo za francuski nogometni TV-program Telefoot.

"Imam ugovor s Real Madridom koji će završiti kada ću imati 33 godine. Nadam se da ću ostati u Real Madridu, jer sam u tom klubu vrlo sretan", dodao je Ronaldo.

Komentirao je osvajanje Zlatne lopte i saradnju sa Zinedineom Zidaneom, koji je pomoćnik trenera Carla Ancelottija u Kraljevskom klubu.

"Prošle kalendarske godine postigao sam 69 golova. Bit će to teško ponoviti ili nadmašiti, ali ništa nije nemoguće. Ja ću dati sve od sebe, kao što dajem uvijek, u svakoj sezoni, ili svakoj godini. Najviše se nadam da će me zaobići bilo kakve povrede.

I Franck Ribery i Lionel Messi su također zaslužili Zlatnu loptu. Ostvarili su toliko puno, osvajali trofeje i postigli puno golova. No, ovoga puta je bio red na mene.

Carlo Ancelotti je odličan trener. Vrlo sam sretan što imam priliku raditi pod njegovim vodstvom. Zinedine Zidane također radi veliki posao. Izvanredno je što imam priliku sarađivati s njime, jer on ima tako dragocjeno iskustvo i zna kako treba razgovarati s igračima.

Vrlo sam sretan u Real Madridu. Sanjam o velikim dostignućima ove sezone, poput osvajanja Lige prvaka. S Ancelottijem i Zidaneom imamo veće šanse ostvariti naše ciljeve", zaključio je Ronaldo.