|

Ronaldinho sve bliže odlasku u LA Galaxy

Ronaldinho sve bliže odlasku u LA Galaxy
0
T
Totalsport
10.11.2010. u 12:22
0
komentara
0

dijeljenja
Ronaldinho sve bliže odlasku u LA Galaxy Ronaldinho (Foto: AP)
Ne može se reći da ove sezone 30-godišnji brazilski nogometaš Ronaldinho uživa u uspješnim nastupima i dobrim igrama u dresu Milana.
Nekoliko ostanaka na klupi za rezerve je primio teško, pa je imao potrebe i komentirati igru Milana za koju nije imao lijepe riječi. Kasnije je sve demantirao, ali je ostala činjenica da njegovo vrijeme u Milanu prolazi, te da je lako moguće da će uskoro napustiti San Siro.

Los Angeles Galaxy očigledno njuši svoju priliku, te su sve žešći u pritiskanju Milana, ali i Ronaldinhovog tima, u želji da dovedu nekada najboljeg svjetskog nogometaša u svoje redove.

Los Angeles i Milan su usko poslovali u zadnje vrijeme i to kada je u pitanju David Beckham. U dva je navrata tako engleski nogometaš odlazio na posudbeno razdoblje u Milan.

La Gazzetta dello Sport navodi da se Roberto de Assis, igračev brat i agent, ovih dana sastao s direktorima američkog kluba, te pregovarao o transferu.

U javnost je iscurilo da Galaxy ima namjeru potpisati četverogodišnji ugovor, a po sezoni bi Ronaldinho dobijao do sedam miliona eura.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.