Torino
0

Ronaldinho opet partijao uz sambu

Totalsport
Ronaldinho (Foto: Reuters)
Ronaldinho (Foto: Reuters)
Igrači Milana otputovali su nakon velike nedjeljne pobjede (3-0) u talijanskom derbiju protiv Juventusa kućama. Ronaldinho je ostao partijati u Torinu.

Nakon što se pozdravio sa saigračima, Ronaldinho je otpješačio do brazilskog restorana Copacabana, koji se nalazi doslovno preko puta torinskog Olimpica, na kojem je iste večeri briljirao zabivši dva gola.

Njegov brat Roberto de Assis na istom je mjestu slavio 39. rođendan, a potoci skupocjenog šampanjca tekli su u trenucima kada se 30-godišnji nogometaš priključio zabavi. Svi su se gužvali uz njega pokušavajući ugrabiti priliku za fotografisanje, a Ronaldinho je, kao u stara dobra vremena, bio prvi osmijeh večeri.

Društvo se vrlo brzo razišlo, ali nekada najboljem nogometašu nije bilo do kreveta. Samo se preselio nekoliko blokova dalje, u drugi restoran brazilskog tipa pod nazivom Copa Rio. Tamo je, u daleko užarenijoj atmosferi, Ronaldinho ubrzo vratio fizičku snagu izgubljenu na utakmici čim je čuo prve ritmove sambe benda na pozornici.

Nije prošlo dugo i Ronaldinha su već najavili na sceni. Oboružao se, piše La Gazzetta dello Sport, limenkama Red Bulla i počeo u strasnom ritmu udarati o svoj par bongosa.

Trajalo je pola sata, pa sat... Ronaldinho nije posustajao. Bilo je već pola četiri kada je muzika prestala, a svjetla pozornice se ugasila. Ronaldinho je s bine sišao uz stajaće ovacije publike.

Pozdravio se s većinom gostiju i potom polako krenuo za Milano.