Nogomet
0

Ronaldinho: Mene kritike ne pogađaju

Totalsport
Od kada se stišala euforija koja je popratila dolazak Ronaldinha iz Barcelone u Milan, slavni Brazilac sve se više sučeljava s kritikama na svoj račun nego pohvalama za svoju igru

Veliko pojačanje Milana nije u potpunosti opravdalo svaki uloženi euro, pa talijanski mediji često kritiziraju potez čelnih ljudi kluba koji su ga doveli. Ronaldinho se, pak, ne opterećuje time.

  • Ne smetaju me kritike kojima me bombardiraju posljednjih mjeseci. Nisam ih niti slušao u vrijeme kada sam se borio s ozljedom, a sada kada sam u potpunosti zdrav spreman sam podrediti se momčadi i njenom uspjehu.

  • Nedostaje mi igranje nogometa u kontinuitetu. Iskreno, ne sviđa mi se sjediti na klupi, no profesionalac sam i poštujem odluke trenera Carla Ancelottija - kazao je 29-godišnji brazilski nogometaš “rossonera”.

Bivši najbolji igrač svijeta završio je razgovor osvrnuvši se na nedavni potres koji je uzdrmao Italiju i sa sobom odnio velik broj žrtava.

  • Takvo sam što vidio samo na televiziji, iznenađujuće mi je bilo shvaćanje da i ja živim u zemlji gdje se to događa. Nadam se da ću na neki način moći pomoći, dati svoj doprinos onima koji su pogođeni ovom strahotom. Pokušavamo organizirati utakmicu kojom bismo namaknuli sredstva za njihovu pomoć. Namjera nam je učiniti sve što je u našoj moći da to i napravimo.