Nogomet
0

Romi se vraćaju Totti, Motta, Perrotta i De Rossi

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kapiten Rominih nogometaša, Francesco Totti, trebao bi nastupiti u nedjeljnoj utakmici 30. kola talijanske Serije A u kojoj njegov sastav ugošćuje Bolognu.

Od 11. marta, tačnije Rominog ispadanja iz osmine finala Lige prvaka (Arsenal slavio 7-6 na jedanaesterce), 32-godišnji Totti nije uopće nastupao, a i cijela mu je sezona satkana od neigranja. Nastupio je u samo 14 prvenstvenih ogleda, a manjak utakmica pripisivao se bolnom gležnju, potom i desnom koljenu. Ipak, čini se da je crno razdobolje, barem za sada, iza Romina kapetana za kojeg Corierre dello Sport navodi da će nastupiti ovoga vikenda.

Još dobrih vijesti mogao je čuti trener Luciano Spalletti u utorak, budući da Romin zdravstveni karton izgleda sve bolje. Izgledno je da za utakmicu protiv Bologne konkuriraju Simone Perrotta, Marco Motta, Daniele De Rossi i već protiv Juventusa (poraz 4-1) uigravani David Pizarro.

Nakon 29 odigranih utakmica Roma zauzima šesto mjesto tabele u Seriji A. Osvojili su 46 bodova, 23 manje od vodećeg Intera i pet manje od četvrtoplasirane Genoe. Upravo se tom mjestu i nadaju Romini nogometaši, budući da je ono posljednje koje vodi u Ligu prvaka (kvalifikacije). S oporavljenim igračima lov na njega bit će znatno lakši.