Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su tu pare? Ko ima koristi sto neki saudijac se razvija a omladinac iz zelje sluzi samo za skupljanje clanarina....
Realno dobijemo besplatnog igrača koji ima platu od njihovog saveza i koji itekako ima kvalitet samo mu treba vremena da pokaze, sto se tice nasih omladinaca, vec godinama smo u problemu, jer nema 1 da je valjao, sve ijedan koji je dobio priliku je drasticno zakazao, a i njihovi rezultati u mlađim ligama su očajni, ori tome nazalost mnogi se guraju jer ih neko njhov nekako gura...
Zamazivanje ociju javnosti od strane ljudi iz nadzornog odbora...
I ti i tanović i ubleha tzv. direktorica. Svi m. r. š. Iz kluba.
Arapi nikad nece biti faktor u nogometu jer imaju losu klimu, mole 5x na dan sto je komedija, nemaju mentalitet, ne dolaze na treninge kako treba i nisu vrijedni. Jozak tamo ubire lovu ali ne znam sto mu to treba. Bilo bi mu bolje u dinamu.
Haj nek je tako
Prosjecan igrac...zelju koriste kao svoj trening centar besplatno
Mars marvo nesposobna, kriminalna! Samo presipate iz supljeg u prazno.
Napolje svi!
Šta je donio program ?
ma ovo je vrijedanje inteligencije
Jozak je najveći fudbalski znalac na ovim prostorima, minimalno, sigurno i šire. Ova priča oko saudije i želje, nebi imo ništa pametno reć.
Au 13min za procitati clanak, svaka cast