Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro ljudi moji, sta Real misli??? :D Jedino ako ce oni sa 12, 13 igraca odjednom igrati, inace ne znam kako ce svi igrati... Sredina: xabi, luka, toni, james, khedira, illara, di maria, isco - a mjesta samo za trojicu. ocekujem da bar prodaju di mariju i isca..a da xabi igra sa klupe.
Perez - najveci smrad EU fudbala
Ima sad da haramo narednih 5-6 godina :D još kad Falcao dođe ... ses :S
Fenomenalan igrac, mislim da ce Real, sa trenutnim igrackim kadrom ozbiljno konkurisati za odbranu LP.
...simpa dečko, sa srećom bilo :)
Forza Barca
Tripla kruna, garantujem :)
Čuj garantuješ, ne znaš ni u kojem će sastavu igrat a već slaviš.
Ja ti glupa komentara... Pa svejedno koji sastav kad imaš ovakva imena. Napad se zna BBC, iza njih James pa Kroos, Modrić i onda se tu može mjenjati Xabi, di Maria, Isco pa i Illara. A odbrana je beton, bekovi desni Alvaro i Carvajal, lijevi Coentrao i Marcelo a štoperi Ramos, Pepe, Varane. Golmani fenomenalni ukoliko neko ode, uvijek ima neko novi da se kupi, a i računaju na omladinski pogon. Plus fenomenalni Carlo kao trener i ja sam siguran da će Hierro biti odličan pomoćnik. Dobitna kombinacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)