Nakon slabe partije protiv Zuricha
0

Robben: Zaslužili smo zvižduke navijača

Totalsport
Arjen Robben
Arjen Robben
Slabašne i neuvjerljive predstave nogometaša Bayerna na početku sezone iritiraju i ljute navijače velikog bavarskog kluba, ali ne samo njih. Navodno je u poluvremenu kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka protiv Züricha vatru rigao i predsjednik Uli Hoeness.

Bayern je dobio tu utakmicu s 2-0 i relativno mirno putuje na uzvrat. Bavarci su poveli već u 8. minuti golom Schweinsteigera, da bi Robben u 72. minuti stavio tačku na i.

Usprkos vodstvu nakon prvog poluvremena, navijači Bayerna su svoje ljubimce za prikazanu igru ''nagradili'' zvižducima. Postoje špekulacije i kako je u poluvremenu predsjednik Uli Hoeness ušao u svlačionicu i žestoko prekorio igrače svog kluba zbog slabe igre.

"Navijači su nam s potpunim pravom zviždali na poluvremenu. Moramo sami shvatiti i priznati da ne igramo dovoljno dobro. Ukoliko ne popravimo igru, imat ćemo vrlo tešku sezonu", izjavio je holandski reprezentativac Arhen Robben, koji je asistirao za prvi gol i sam postigao drugi.

O istupu predsjednika u svlačionici je rekao:

"Takve vrste emocija pripadaju nogometu".

Robben je time indirektno priznao incident, koji je prilično misteriozan. Naime, neki igrači priznali su da je Hoeness ušao u svlačionicu, ali tvrde da nije ništa rekao. Neki, pak, govore da nije ni ušao u kabinu. Trener Jupp Heynckes također tvrdi da ga nije vidio.

Ulje na vatru u Bayernu nadolijeva i klupska legenda, dugogodišnji golman momčadi Oliver Kahn, koji je ponovio kako kapiten momčadi Philipp Lahm i njegov zamjenik Bastian Schweinsteiger nemaju liderske kvalitete.