"Podbada" Heynckesa
0

Robben o reprezentaciji: Godi mi dolazak treneru koji mi vjeruje

Totalsport
Arjen Robben (Foto: AFP)
Arjen Robben (Foto: AFP)
Dugo je Arjen Robben šutio i naizgled mirno promatrao svoj status u Bayernu ove sezone. No, ipak nije mogao izdržati, a da barem kratkom izjavom ne izrazi svoju frustraciju.

Holandski krilni nogometaš, koji je još ne tako davno bio jedan od ključnih igrača Bavaraca, ove je sezone skupio samo sedam nastupa u Bundesligi. Najesen je imao i probleme s povredama, ali sada je potpuno zdrav, pa uprkos tome tek povremeno ulazi s klupe, baš kao i njemačka zvijezda Mario Gomez.

Sportski direktor Bayerna Matthias Sammer nedavno je jasno dao do znanja da neće trpjeti nikakve egoistične ispade nezadovoljnih zvijezda, što je Robben dosad poštovao, ali ipak je iskoristio odlazak u reprezentaciju da barem između redova poruči kako mu se ne sviđa odnos klupskog trenera Juppa Heynckesa prema njemu.

"Dolazak u reprezentaciju mi se čini poput toplog tuša. Stvarno je dobar osjećaj kad dođeš treneru koji ima povjerenja u tebe. Ovaj me je trener uvijek podržavao", rekao je Robben o holandskom selektoru Louisu van Gaalu koji je ne tako davno bio trener Bayerna.