Bayern
0

Robben i Müller izgladili nesporazum s terena

Totalsport
Arjen Robben (Foto: AP)
Arjen Robben (Foto: AP)
Subotnja kavga dvojice Bayernovih nogometaša zaboravljena je i Arjen Robben i Thomas Müller, sudionici obračuna nakon 3-1 pobjede kod Werdera, ponovno su u dobrim odnosima.

Barem se tako može iščitati iz Müllerovih riječi prema kojima je cijela situacija zaključena i o njoj nema potrebe nastavljati razgovor.

Podsjetimo šta se u subotu dogodilo - u samoj završnici utakmice je Müller jasnom gestikulacijom, nezadovoljnim mahanjem rukama, dao do znanja da mu se ne dopada način na koji je Robben upropastio solidnu priliku iz slobodnog udarca. Robben je zgrabio Müllera za vrat, a potom ga šakom odgurnuo, možda i udario po licu, da bi ih razdvojili saigrači spriječivši eskalaciju sukoba.

"Ljudi ne bi trebali gestikulirati rukama, mrzim to jer je omalovažavajuće spram saigrača. Mi moramo biti primjer, na stadionu ima mnogo ljudi", kazao je nakon utakmice holandski nogometaš prema čijim se riječima može shvatiti da je tuča prihvaćen način odnošenja u ljudskim odnosima.

Dodao je Robben kasnije: "Pričali smo u svlačionici, takve se stvari odmah moraju riješiti. Shvatio me, ali razgovarat ćemo još jedno."

Što se Müllera tiče, nemaju o čemu: "To je za mene završena priča."