Nakon napuštanja Boce
3

Riquelme: Čekam novi klub i briga me šta Maradona kaže

Totalsport
Juan Roman Riquelme
Juan Roman Riquelme
Nakon što je suspendirao svoj ugovor s Boca Juniorsima, 34-godišnji veznjak Juan Roman Riquelme tvrdi da nije zažalio zbog odluke o napuštanju te ekipe.

Nakon što je s Boca Juniorsima izgubio finale Cope Libertadores od Corinthiansa, Juan Roman Riquelme objavio je da trenutno napušta buenosaireški klub. Nije se predomislio ni nakon određenog vremenskog odmaka, a predsjednik kluba Daniel Angelici u petak je potvrdio kako je Riquelmeov ugovor suspendiran. To znači da iskusni veznjak plemenitog kova više ne prima platu od Boce i slobodan je potpisati za bilo koji klub izvan Argentine.

"Otišao sam iz kluba i sretan sam s tom odlukom. Moja zadnja utakmica u Boci je bila u finalu Cope Libertadores. Ispunio sam sve svoje snove kao igrač. Odsada sam Bocin navijač i želim joj sve najbolje. Vrijeme je da Leandro Paredes zabljesne. Ima 18 godina i odličan je igrač. Ne želim mu stajati na putu", poručio je Riquelme.

Diego Maradona doveo je u pitanje Riquelmeovu motivaciju.

"Briga me što taj priča. Osjećam da sada igram bolji nogomet nego prije. Prema tome, ako imate kakvu ekipu za mene, samo me obavijestite".