Karl-Heinz Rummenigge
0

"Riberyja zadržati, Kroosa vratiti"

Totalsport
Karl-Heinz Rummenigge
Karl-Heinz Rummenigge
"Ići ćemo financijski daleko koliko god budemo mogli da u našim redovima zadržimo Francka Riberyja", potvrdio je izvršni predsjednik FC Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Francuzu ugovor ističe u ljeto sljedeće godine i za njega, iako ove sezone nije odigrao gotovo ništa, vlada ogroman interes najbogatijih klubova u Evropi, poput Chelseaja ili madridskog Reala.

"Naš je jasan cilj produžiti ugovor s Riberyjem. Hoće li on to prihvatiti, ne možemo znati", rekao je Rummenigge otkrivši da će pregovori s 27-godišnjim Francuzom početi vrlo skoro.

Sam je Ribery u više navrata kazao da, pod određenim okolnostima, uopće ne isključuje ostanak u Bayernu. Mislio je ponajviše na jačanje ekipe.

U razgovoru s novinarima minhenskih dnevnika TZ-a i Abendzeitunga Rummenigge je također potvrdio da ostanak najperspektivnijeg Bayernova i njemačkog nogometaša, 20-godišnjeg Tonija Kroosa, na posudbi u Leverkusenu ne dolazi u obzir.

"Toni Kroos vraća se nakon sezone u Bayern. Stvar je sigurna sto posto i uopće nije predmet rasprave", rekao je predsjednik dodavši da je već s trenerom Van Gaalom i direktorom Nerlingerom usaglašeno da će Kroos sljedeće sezone imati vrlo važnu ulogu u timu.