Karl-Heinz Rummenigge
0

"Riberyja nećemo prodati ovo ljeto"

Totalsport
Karl_Heinz Rummenigge
Karl_Heinz Rummenigge
Nogometaši minhenskog Bayerna i dalje su u ozbiljnim kombinacijama da sezonu završe sa čak tri trofeja. Prvi su na tabeli Bundeslige, igraju polufinale Lige prvaka, kao i finale DFB Pokala.

Rijetki su vjerojatno očekivali takav drugi dio sezone Bayerna, budući da početak nije obećavao, a novi trener Louis van Gaal se vrlo često borio sa žestokim kritikama, kao i što se nije slagao s nekima od svojih igrača. Jedan od tih "nezadovoljnih" je bio i francuski veznjak Franck Ribery.

Dugo se već nagađa hoće li, kada i gdje, otići Ribery koji ima aktuelni ugovor s Bayernom do 2011. godine, a uporno je izbjegavao potpisati produženje zadnjih mjeseci. Takav njegov stav ne treba niti čuditi jer na stolu ima četiri ponude, Realovu, Barceloninu, Chelseajevu i Manchester Uniteda.

"Vodimo pregovore s Riberyjem i razgovarat ćemo s njim i njegovim menadžerom i narednih tjedana. Nama je želja da ostane s nama što duže i zalažemo se za produženje ugovora", rekao je Karl-Heinz Rummenigge, predsjednik Bayerna, te nastavio:

"U najgorem slučaju želimo da odradi još jednu sezonu, koju ima po ugovoru. Ako tijekom ljeta s njim ne produžimo to nikako ne znači da istog ljeta on odlazi od nas. Čak štaviše. Mi smo sagradili i nastavit ćemo graditi jaku ekipu, a to podrazumijeva Riberyja u njoj", završio je nekada legendarni njemački nogometaš.