Nogomet
0

Ribery: Svi spominju Kaku, a što je sa Gourcuffom?

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Ovog ljeta su mnogi loše poslovanje nogometnog kluba Milan povezivali s prodajom Brazilca Kake, dotad glavnog igrača kluba sa San Sira.

No, Franck Ribery, francuski reprezentativac i trenutno član minhenskog Bayerna otkrio je svoje viđenje situacije, te je zanimljivo primjetio da nije u Milanu sve stvar Kake.

  • Kaka je sjajan nogometaš i čovjek oko kojeg se vrti igra njegovog kluba i reprezentacije. Ali, niko spominje, sigurno, jednako loš potez Milana. Oni su se olako lišili budućnosti svjetskog nogometa, Yoanna Gourcuffa - rekao je Ribery.

Taj 23-godišnji vezni igrač Francuske i Bordeauxa je u Milan došao 2006. godine, ali se nije snašao u novoj sredini, na što su utjecale i česte povrede.

Prošle sezone je otišao na posudbu u Bordeaux, gdje je bio vođa momčadi do naslova prvaka Le Championnata, a ovog ljeta ga je Bordeaux i potpuno otkupio od Milana.

  • Igrajući za reprezentaciju zajedno s Gourcuffom osjetio sam Zidaneov duh na travnjaku. Njegova igra je naprosto genijalna, on će biti možda i jednako genijalan kao i Zidane - hvalio je sunarodnjaka Ribery.