|

Reyesova supruga objavila posljednju poruku nogometaša prije stravične nesreće

Reyesova supruga objavila posljednju poruku nogometaša prije stravične nesreće
37
N. K.
20.8.2019. u 20:40
25
komentara
37

dijeljenja
Reyesova supruga objavila posljednju poruku nogometaša prije stravične nesreće Jose Antonio Reyes sa suprugom (Foto: Twitter)
Španski nogometaš Jose Antonio Reyes poginuo je junu u teškoj saobraćajnoj nesreći, a više od dva mjeseca nakon tragedije njegova supruga Noelia Lopez objavila je na društvenim mrežama posljednju njegovu poruku.
"Dobro jutro, dušo, volim te", napisao joj je suprug u poruci koju je poslao u 7:43 sati, a četiri sata kasnije preminuo je od posljedica saobraćajne nesreće.

Nekadašnji Arsenalov igrač stradao je na 17. kilometru autoceste A-376 između Seville i Utrere kada je njegov Mercedes Brabus S550 pri brzini od 237 kilometara na sat sletio s ceste.

Foto: Twitter Foto: Twitter


Udario je u nekoliko blokova koji su se nalazili s desne strane, nakon čega se prevrnuo nekoliko puta, a automobil, koji ima 380 konjskih snaga, se potom zapalio.

Podsjetimo, tada je tragično stradao i njegov rođak Jonathan Reyes, dok je treći putnik Juan Manuel Calderon preživio uz teške opekline.

Na sahrani se od Reyesa oprostilo nekoliko hiljada ljudi koji su ga došli po posljednji put pozdraviti, a posebno emotivna bila je upravo njegova supruga Noelia.
Prijavi grešku


Komentari (25)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...