|

Reprezentacija BiH na kvalifikacijskom turniru u Sloveniji

Reprezentacija BiH na kvalifikacijskom turniru u Sloveniji
0
F
FENA
17.2.2011. u 19:27
1
komentara
0

dijeljenja
Reprezentacija BiH na kvalifikacijskom turniru u Sloveniji
Malonogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak će početi pripreme za nastup na kvalifikacijskom turniru za EP, koji će od 24. do 27. februara biti održan u Laškom.
Pored BiH, na turniru će nastupiti Slovenija, Italija i Latvija. Reprezentacija BiH prvi meč igra 24. februara protiv Slovenije, dan kasnije sastaje se s Italijom, dok 27. febrruara igra protiv Latvije.

Reprezentacija će se okupiti u petak do 15 sati u Visokom. Planirano je da ekipa obavi mini-pripreme do 23. februara, kada će se u jutarnjim satima krenuti u Sloveniju.

Za ovo takmičenje pozvano je 14 igrača: Bahrudin Omerbegović (Orlić), Goran Melher (Karaka), Alen Lalić (Potpičan Labin/Hrv), Nijaz Mulahmetović (Orlić), Maid Ramić (Pivac Vrgorac/Hrv), Slaven Novoselac, Dražen Novoselac (Marbo Beograd/Srb), Tomo Bevanda (Brotnjo), Dejan Pavlović (Radnik), Ivan Matan, Nikola Perković (Seljak), Enez Crnalić (TIN Vrgorac/Hrv), Vladimir Vladisavljević (Komunikare) i Nermin Kahvedžić (Orlić).

Reprezentaciju BiH će na ovom takmičenju voditi Murat Jaha Murat, koordinator-instruktor te treneri Mitar Vukanović i Boro Matan.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...