Manuel Pellegrini
0

"Remi nikada nije dobar za Real"

Totalsport
Manuel Pellegrini (Foto: AP)
Manuel Pellegrini (Foto: AP)
Trener nogometaša Reala Manuel Pellegrini, uoči subotnjeg ''El Clasica'' protiv Barcelone u Madridu najavljuje pohod na sva tri boda.

"Utakmica protiv Barcelone nije finale. Nadam se da će moja ekipa i u subotu pokazati formu kakva je krasi već duže vrijeme. Vjerujem da će moja ekipa pobijediti, to je naš cilj. Remi je za Real uvijek loš rezultat, Real nikada ne izlazi na teren s namjerom da osvoji jedan bod. Niti sljedeća utakmica nije nikakva iznimka. Igra moje ekipe neće ovisiti o našem suparniku", najavljuje čileanski trener uoči sudara dvije ekipe koje su osvojile po 77 bodova, a Real je prvi na tabeli samo zbog neznatno bolje gol razlike.

"Očekujem vrlo otvorenu, napadačku utakmicu, jer obje ekipe gaje takav stil. Barcelona je u sjajnoj formi, što je vidljivo iz njihovih nastupa u prvenstvu i Ligi prvaka. Prema tome, moja će mekipa morati odigrati veliku utakmicu kako bi se suprotstavila Barceloni."

Upitan strahuje li od Barcelone nakon njezinih posljednjih predstava, Pellegrini odgovara:

"Ne strahujem nikada od nikoga. Barcelonu smatram velikom ekipom, ali mi ćemo u subotu nastojati biti isti onakav Real kakav smo bili cijelu sezonu na stadionu Santiago Bernabeu."