Dino Zoff
0

"Reja je pravi čovjek za Lazio"

Totalsport
Dino Zoff
Dino Zoff
Velikan italijanskoga nogometa, dugogodišnji golman reprezentacije i nekadašnji trener Lazija Dino Zoff (68) dolazak Edoarda Reje na klupu rimske ekipe dočekao je laudama.

"Mislim da je on dobar čovjek za taj posao. Iskusan je trener koji može donijeti mir i konkretnost, a to je upravo ono što Laziju u ovome trenutku treba" smatra Zoff i nastavlja mislima okrenut prema nekadašnjem klubu:

"Naviknut je na rad u velikim sredinama, poznajem ga jako dobro. Iskreno, mene ne začuđuje ovo što se s Lazijem događa. Na kraju krajeva, mora zabrinjavati metež u svlačionici i sve ono što se događalo oko Gorana Pandeva i Cristiana Ledesme."

Makedonac i Argentinac, podsjetimo, imali su "zamrznut" status u Laziju nakon što su odbili potpisati produženje ugovora s rimskim klubom. Pandev se potom odlučio na prelazak u Inter, a Ledesma bi ovoga vikenda protiv Parme mogao debitovati nakon što je Reja zatražio da ga se vrati u tim.

U ovom trenutku Lazio se nalazi u zoni ispadanja u Seriju B, nakon što su kroz uvodna 23 kola italijanskog prvenstva sakupili svega 22 boda.

Reja je u "vječni grad" stigao iz Splita raskinuvši ugovor s Hajdukom.