Tottenham
0

Redknapp pušta Woodgatea i Bassonga, zadržava Kinga

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: Reuters)
Harry Redknapp (Foto: Reuters)
Englesko izdanje Goal.coma ekskluzivno donosi vijest o redizajnu posljednje linije odbrane londonskog nogometnog Premierligaša Tottenhama.

Zbog izostanka plasmana u Ligu prvaka, pišu Englezi, trener Harry Redknapp riješit će se viška stopera. Uz neprikosnovene Dawsona, Gallasa i Kaboula, koji će i iduće sezone nositi igru ispred golmana Heurelha Gomesa, Redknapp će zadržati još samo Ledleyja Kinga, 30-godišnjaka koji je dijete kluba i čiju su potencijalno iznimnu karijeru pokosile povrede. Zadnja hronična bila je ona u preponama.

Ove je sezone tako bivši engleski reprezentativac skupio osam nastupa za Tottenham. Redknapp vjeruje da će savladati probleme i vratiti se nogometu.

Ugovor, tvrdi isti izvor, Redknapp zato neće produžiti Jonathanu Woodgateu, koji je skupio jedva četiri nastupa u proteklim dvjema sezonama.

Također, Redknapp je navodno spreman prodati Kamerunca Sebastiena Bassonga, koji je ove sezone ispao iz kruga nezamjenjivih prvotimaca, izgubivši takav status iz pretprošle, prve sezone u Tottenhamovu dresu.

Goal.com je prije nekoliko dana izvijestio da Redknapp prati igre PSG-ovog stopera Mamadoua Sakha, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na 15 miliona funti.