Nogomet
1

Redknapp: Pobjeda protiv Chelsea je jedna od najvećih u mojoj karijeri

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Menadžer posljednjoplasirane ekipe prve engleske nogometne lige Queens Park Rangersa, Harry Redknapp, okarakterizirao je gostujuću pobjedu nad Chelseajem kao jednu od najvećih u svojoj karijeri.

QPR je u srijedu, u sklopu 21. kola Premierlige, slavio na Stamford Bridgeu s minimalnih 1-0 pogotkom Shauna Wrighta-Phillipsa iz 78. minute, te se približio na pet bodova od zone spasa.

"Ovo je definitivno jedna od najvećih pobjeda u mojoj karijeri, koja će uzdrmati ostale ekipe koje se nalaze pri dnu prvenstvene tabele. Čak će i one ekipe koje imaju 20 bodova (QPR je sada na 13) biti zabrinute i reći: Ovo nije nikako dobro za nas", rekao je Redknapp nakon susreta.

"To vam mogu reći sa sigurnošću s obzirom da sam se već nalazio u ovoj situaciji. Atmosfera je u svlačionici nakon utakmice bila sjajna. Moramo iskoristiti ovaj pozitivni trenutak i nastaviti s pozitivnim rezultatima", veli bivši menadžer Portsmoutha i Tottenhama.

Upravo će protiv Tottenhama Redknapp zaigrati 14. januara. Podsjetimo, Redknapp je prošloga ljeta otpušten s pozicije menadžera Spursa na kojoj ga je naslijedio Portugalac Andre Villas-Boas.