Ipak ostaje u Tottenhamu?
0

Redknapp: Obožavam Kranjčara i ne dam ga nikom

Totalsport
Niko Kranjčar
Niko Kranjčar
"Ni Sunderlandu ni bilo kome drugom nećemo prodati Niku Kranjčara. Treba nam", rekao je trener Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp zadovoljan predstavom hrvatskog veznjaka u Edinburghu.

Tottenham je u četvrtak na gostovanju pobijedio Hearts 5-0 u prvom srazu četvrtog pretkola Europa lige, a Kranjčar je svih 90 minuta odrinirao iz pozicije središnjeg veznog igrača, iste one koju je prošle sezone fantastično držao Luka Modrić.

"Želimo zadržati Kranjčara i nećemo ga pustiti u Sunderland. Izvanredan je igrač. Obožavam ga. Bit će nam u budućnosti vrlo važan", istaknuo je Redknapp u petak još jednom iskoristivši priliku za pohvalu 27-godišnjem hrvatskom reprezentativcu.

"Bio je izvanredan u četvrtak u središnjoj poziciji. Na tom mjestu nije praktički nikad igrao za nas. Koristio sam ga uglavnom bočno, i to na lijevoj strani. Sada je igrao na središnjoj poziciji i uživao u tome. Bio je na lopti i sjajno se nadopunjavao s Van der Vaartom. Zajedno su bili izvanredni".

"Niko je dirigirao igrom. Bio je odličan i dokazao da je klasan nogometaš. Doveo sam ga iz Portsmoutha zato što zna igrati nogomet".

Ushićeni Redknapp najavio je da će ulogu glavnog veznog igrača Kranjčar zauzeti u ponedjeljak na gostovanju kod Manchester Uniteda u dvoboju drugog premierligaškog kola.

Nameće se neizostavno pitanje imaju li ovi izljevi hvale i komplimenata veze s činjenicom da Redknapp priprema Kranjčara za Modrićevog nasljednika.

Zbog povrede bedrenog mišića Modrić je i dalje izvan kadra. Njegov je nastup u ponedjeljak, dočeka li uopće iduću sedmicu u Tottenhamu, također pod znakom pitanja.