Engleska Premier liga
0

Redknapp i Di Matteo zadovoljni sa remijem

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Nakon derbija 30. kola engleskog nogometnog prvenstva između Chelseaja i Tottenhama na Stamford Bridgeu oba su menadžera iskazala zadovoljstvo konačnim ishodom (0-0).

"Bio je to dobar bod za nas. Bod nas ostavlja u dobroj poziciji što se tiče kvalifikacija za Ligu prvaka. Ali bit će preokreta i zaokreta do kraja. Što je utakmica više odmicala, bili smo bliže pobjedi. Mislim da su stoga oni mogli biti sretniji kada su čuli posljednji zvižduk", komentirao je Tottenhamov menadžer Harry Redknapp, čija je ekipa bez pobjede u pet posljednjih premierligaških ogleda.

Na prvenstvenoj tabeli četvrtoplasirani Tottenham je tako osam kola prije kraja zadržao pet bodova prednosti ispred petoplasiranog Chelseaja u borbi za posljednje mjesto koje sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.

"Sada će biti vrlo teško za nas. Tražili smo pobjedu u utakmici kako bismo smanjili zaostatak. Nismo uspjeli, a "Spursima" treba odati priznanje, branili su se jako dobro. Plasman među prva četiri je vrlo važan za klub, za budućnost kluba i borit ćemo se do kraja", rekao je između ostalog privremeni Chelseajev menadžer Roberto Di Matteo.