Stigao na posudbu
51

Rebić potpisao za Milan i postao deveti Hrvat koji će igrati za ovaj slavni klub

K. H.
Ante Rebić
Ante Rebić
Hrvatski nogometaš Ante Rebić zvanično je postao novi igrač Milana, a on je član Rossonera postao dva sata prije kraja ljetnog prijelaznog roka u Italiji.

Rebić je u Milan stigao kao dio trampe između italijanskog kluba i Eintrachta iz Frankfurta, a u suprotnom smjeru otišao je Portugalac Andre Silva koji će svakako biti veliko pojačanje za njemački klub.

Ovaj hrvatski napadač u Milan je stigao nakon što je Rossonerima propao dogovor s igračem Atletico Madrida Angelom Correom, a on je potpisao dvogodišnju posudbu s pravom otkupa u vrijednosti od 25 miliona eura, koje bi Milan trebao platiti 2021. godine.

Ukoliko Milan nakon dvije godine odluči kupiti hrvatskog igrača, onda će gotovo pola novca otići na račun Fiorentine koja se osigurala klauzolom u ugovoru. Prema prvim informacijama, Rebić će u dresu Rossonera zarađivati tri miliona eura po sezoni uz bonuse.

Rebić će tako postao deveti Hrvat koji će obući dres slavnog Milana, a veliku ulogu u samom transferu odigrao je legendarni Zvonimir Boban koji je prije početka ove sezone preuzeo jednu od glavnih uloga u klubu sa San Sira.