Nogomet
0

Real Madrid neće kazniti Sergija Ramosa

Totalsport
Izgledno je da branič madridskog Reala Sergio Ramos neće snositi nikakve konzekvence zbog ignoriranja utakmice svog kluba u korist odlaska u koridu.

Ramos, podsjetimo, nije imao pravo nastupa u 30. kolu španjolskog nogometnog prvenstva u kojem je Real odmjeravao snagu s Valladolidom (pobjeda 2-0). S te utakmice suspendirani branič “kraljevskog kluba” nalazio se na tribinama odakle je pratio prvenstveni ogled, a potom se udaljio u smjeru koride gdje je njegov prijatelj Alejandro Talavante odrađivao svoj krvavi igrokaz s bikom.

Iako se time nije ogriješio o klupski pravilnik, španjolski mediji dali su naslutiti da bi Ramosa mogla dočekati kazna od strane kluba. Sada se čini da se takvo što neće dogoditi, jer je prema najnovijim saznanjima sve raščišćeno na relaciji klub-igrač. Sportski direktor kluba Predrag Mijatović podigao je telefonsku slušalicu i u razgovoru s Ramosom dogovorio sastanak na kojem je sve riješeno, pa, prema pisanju španjolske Marce, igrača ne očekuju nikakve sankcije.

Realno, nisu mu niti trebale uslijediti, budući da klupski pravilnik kazuje da igrač koji nema pravo nastupa na utakmici istu mora pohoditi. Ne piše da na njoj i mora ostati do posljednjeg sučevog zvižduka