Luca Toni
0

"Razočaran sam što neću igrati protiv Juventusa"

Totalsport
Foto: AFP/DDP/File
Foto: AFP/DDP/File
Igračka noćna mora Luce Tonije (32) se nastavlja. Louis van Gaal, trener Bayernove nogometne ekipe, izostavio je talijanskog napadača iz momčadi koja će se u srijedu na Allianz Areni sučeliti s Juventusom u utakmici 2. kola Lige prvaka.

Toni se nedavno vratio na teren nakon što je propustio mjesece priprema i utakmica zbog povrede Ahilove tetive. Utakmica u DFB Pokalu (5-0 protiv Oberhausena) bila je prva za talijanskog napadača u udarnoj Bayernovoj ekipi još od 23. maja ove godine. Čini se, za neko vrijeme, i posljednja. Pogotovo nastavi li Toni sipati gorčinu medijima..

  • Trener Louis van Gaal je rekao da nisam u timu jer čeka da se vratim u optimalnu formu. A ja se osjećam dobro, pa samim tim i razočarano što neću igrati. Zaista sam želio da me ljudi vide u utakmici protiv Juventusa - kazao je i dodao:

  • On želi da igram za drugi tim.

Toni je sredinom septembra, podsjetimo, odigrao prvih 45 minuta za momčad Bayernovih amatera u uvjerljivom 5-0 domaću porazu minhenske ekipe od njemačkog trećeligaša Regensburga.

Budući da bi svoje ime volio vidjeti na popisu putnika na Svjetsko nogometno prvenstvo sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici, metode Van Gaalova rada mu se ne sviđaju. Jer, teško je očekivati da će, izbori li Italija SP, Marcello Lippi slagati tim od igrača iz treće njemačke lige. Bez obzira na Tonijevu reputaciju.