Schalke
0

Raul: "Možemo još osvojiti tri krune ove sezone"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Schalkea iz Gelsenkirchena iznimno su loše otvorili novu sezonu u kojoj brane drugo mjesto u Bundesligi, te nastupaju u Ligi prvaka.

U domaćem prvenstvu imaju samo pobjedu, remi i četiri poraza, dok su u Ligu prvaka ugazili s porazom 1-0 kod Lyona. Uprkos lošoj igri i rezultatima panika dosad nije uhvatila tamošnje čelnike, igrače i navijače, a da je još uvijek "sve pod kontrolom" navodi i španski nogometaš Raul, koji je ovog ljeta spektakularno zamijenio Real Schalkeom.

"Sezona je mlada, a ispred nas je stvarno mnogo vremena za koje možemo napraviti mnoge pozitivne stvari. Možemo osvojiti tri naslova, Bundesligu, DFB Kup i Ligu prvaka i tako se moramo postaviti", rekao je za Bild Raul.

Španac je prošlog vikenda postigao premijerni prvenstveni pogodak u novom dresu, spasio je Schalkeu domaći bod protiv Borussije iz Mönchengladbacha (2-2).

"Uopće nije bitno postižem li ja golove ili ne. Uvijek sam bio profesionalac i tim je iznad svega. Uostalom, nisam u Schalke došao zbog slave, već da pomognem klubu koji me prihvatio", završio je Raul.