Nakon poraza od Juventusa
0

Ranieri: Zadovoljan sam, možemo osvojiti još dosta bodova

Totalsport
Claudio Ranieri (Foto: Reuters)
Claudio Ranieri (Foto: Reuters)
Trener nogometaša Intera Claudio Ranieri dao je prilično neobičnu izjavu nakon domaćeg poraza svoje ekipe protiv Juventusa (2-1) u derbiju 10. kola Serije A.

Ranieri je, naime, izrazio zadovoljstvo izvedbom svojih igrača koji su u devet prvenstvenih utakmica osvojili tek osam bodova i ubilježili već pet poraza te se nalaze na 16. mjestu tabele.

"Zadovoljan sam igrom svoje ekipe, posebno u prvom poluvremenu. Ne smijemo gledati tabelu jer su još 84 boda u igri. Naravno da je bolje pobijediti nego izgubiti, ali još možemo osvojiti dosta bodova", poručio je Ranieri, a na pitanje je li igra Juventusa vrijedna osvajanja naslova, odgovorio je:

"Da, Juventus izgleda dobro. Ali, ni ja se još nisam predao. Subotnja je utakmica bila izjednačena, nisam primijetio Juventusovu dominaciju".

Za razliku do Ranierija, trener Torineza Antonio Conte je zaista imao razloga za zadovoljstvo jer je pobijedio velikog suparnika na njegovom terenu i vratio se na prvom mjesto koje mu je nakratko "oteo" Milan.

"U subotu smo osvojili tri važna boda. Velika je to nagrada za sav rad i odricanja mojih igrača. Zadovoljan sam jer nije lako doći na San Siro i pobijediti tim poput Intera. No, još uvijek moramo poboljšati neke stvari, primjerice kako zadržati loptu u nogama", naglasio je Conte.