Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahimic mogao bi ti popricati sa upravom nek te stavljaju makar na klupu posto vec cijelu sezonu ne igras vec sjedis na tribinama, a hoces u Brazil
Respekt
General from Žajvanajs
igramo s danskom za odlazak na prvenstvo, a veeeeeeliki 'stručnjak' slišković ima nesuglasica sa ovim draguljem. 'bola, bola... reci balji da se ne zajebava' vrhunac sliškovićeve taktike. da je igr'o onomad sa salihamidžićem, konjićem, bolićem barbarezom itd. dosada bi bili reprezentacija koja se tradicionalno pojavljuje na svim velikim takmičenjima. *** li ti baka majku, nikad ti generala neću halalit'.
Respect generalu
NAJBOLJI IGRAB IZ BIH SVIH VREMENA!
Vjerovatno najtrofejniji, ali mnogo daleko od najboljeg
naredni trofej ce biti iz brazila onaj zlatni :D
Svaka čast, Generale! Jedino je šteta što nije dobio priliku da od mlađih dana zaigra za reprezentaciju.
Masina bosanska. Najvise mi se svidjala glavica celava hahha