Van Nistelrooy
0

Radujem se što ću opet igrati s Ronaldom

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Nizozemski napadač Ruud Van Nistelrooy u subotu je na gostovanju kod Espanyola, u 2.kolu Primere, bio u kadru madridskog Reala prvi puta nakon teške ozljede koljena još od studenoga prošle godine.

Real je pobijedio s 3-0, a iskusni nizozemski centarfor je cijelu utakmicu odgledao s klupe. Realovi su navijači burnim pokličima pozdravili trenutak kada je krenuo na zagrijavanje, ali Van Nistelrooy nije osjetio slast igre.

  • Otkad sam zadnji puta zaigrao za Real, u klubu su se dogodile brojne promjene. Ne samo u igračkom kadru, već i u trenerskom, te rukovoditeljskom. Ovo je sada potpuno novi klub kojui je krenuo pravim putem. Nadam se da ću i ja biti veliki dio tog puta - priča Van Nistelrooy.

Jedan od brojnih novih ljudi koje je 33-godišnji nizozemski napadač dočekao u Realu je i Portugalac Cristiano Ronaldo, njegov bivši suigrač iz Manchester Uniteda.

  • Cristiano je bio važna karika Manchester Uniteda, drago mi je da ću opet imati priliku igrati zajedno s njime. Ali, gledajte, u našoj momčadi ima toliko odličnih igrača, u tome i jest velika snaga Real Madrida. Možemo na teren izvesti dvije podjednako kvalitetne momčadi, što je jako dobro s obzirom na broj utakmica koje nas očekuju. Svaka tri ili četiri dana na redu je novi dvoboj, što znači da će naš trener moći puno rotirati unutar momčadi - zaključio je Van Nistelrooy.