Nogomet
0

Puyol: Ne treba nam Robinho

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kapetan nogometaša Barcelone Carles Puyol sugerira da su aktualne špekulacije o dolasku na Camp Nou brazilskog napadača Robinha iz Manchester Cityja suvišne i nepotrebne.
  • Robinho je odličan igrač, ali nije nam potreban. Na njegovoj poziciji imamo Thierryja Henryja i Andresa Iniestu, dakle, napadače koji mogu igrati na krilnoj poziciji. Mislim da je naša momčad kompletna, odnosno dobro pokrivena na svim pozicijama – izjavio je Puyol za Radio Marcu.

Kapetan Barcelone nedavno je produžio ugovor sa svojim klubom, iako se nagađalo da bi se mogao preseliti baš u Robinhov Manchester City.

  • Prije produženja ugovora, tražio sam od kluba vrijeme za razmišljanje o eventualnom odlasku u inozemstvo. Želio sam biti potpuno siguran u ispravnost svoje odluke. Na kraju sam produžio ugovor s Barcelonom do 2013. godine. Vrlo sam sretan u svom klubu, a i Barcelona me odlično tretirala – ističe Puyol.

Na kraju, ustvrdio da je sigurno jednog dana neće krenuti stopama Josepa Guardiole, smatrajući da mu trenerske uloga ne bi odgovarala.

  • Ne želim biti niti trener niti predsjednik kluba. Trenerski posao je vrlo težak s obzirom na pritisak s kojim se morate nositi – zaključio je kapetan Barcelone.