Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
💪💪💪GRANIT XHAXA💪💪💪
Čim počnu gubiti komšije po običaju: hvatanje za vratove, hebanje albanskih majki i svih drugih, divljanje na sudije. Opet su pokazali svoj naci primitivluk. A da ne pričam obšajkačama i kokardama na stadionu I još taslače jedan drugom žene. Bravo komšije
https://www.klix.ba/vijesti/bih/klix-ba-u-policijskom-presretacu-na-ulicama-tuzle-pogledajte-kako-biljezi-saobracajne-prekrsaje/221129118
Ne znam što se Srbi i Albanci mrze kad imaju identičan mentalitet i narav. Nijedni narodi ne liče kao oni jedni drugima. Primitivizam. A ovaj Vlahović će ubrzo iz Juventusa na posudbu u drugu ligu pa ako ima sreće u Galatasaray na klupu.
Xhaka najbolji igrac na terenu bio… lafac!
I šta smo zaključili koje ovde počeo provocirat prvi al objektivno.
Stk bi reko Fadil nije svrbija izgubila nego je Svica pobjedila
Mescini po slikama Vlahovic se ima za sta ufatit, Djaka jedva
Cetnicki simboli na stadionu.Bijedno.Srbija se nikad promijeniti. Pitaju se zasto ih niko ne voli
Na zalost,ovo je dokaz da je Srbija najveci problem na Balkanu.Kao prvo ,u sportu ne bi trebalo biti politics ali na zalost od 1992 godine srbija radi istu stvar protiv svih Ex Yu republika.
ljubav nema granice🤣
Zabi im ga saciri do bubrega
Ostali samo dugmići!
Ovi srbi su vece seljacine od nas Bosanaca..
Nemoj vrijedjat seljake
Intelektualci 😂😂😂
Gdje je twiteras Dodik, pitam za jarana 😂😂😂😂