Turneja u Americi
86

Prosinečki okupio igrače: Imamo problema s povredama, svi će dobiti šansu

Piše: E. M.
Robert Prosinečki (Foto: E.M./Klix.ba)
(Foto: E.M./Klix.ba)
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki danas je u Trening centru Nogometnog saveza počeo s okupljanjem igrača koji će igrati u narednim prijateljskim susretima protiv SAD-a i Meksika.

Prosinečki je u obraćanju medijima kazao kako ga veseli što će naša reprezentacija imati dvije kvalitetne i jake utakmice, a nakon današnjeg okupljanja vidjet će s kakvim igračkim kadrom raspolaže.

"Imamo problema s povredama, ali u narednim satima ćemo vidjeti ko može putovati. Imamo spremne igrače iz lige i U-21 gdje mi je dosta pomogao Vinko, a vidjet ćemo nakon ovih priprema koga ćemo povesti u Ameriku", kazao je Prosinečki.

Dodao je kako će u sklopu trodnevnih priprema u Zenici obaviti razgovore s igračima, upoznati ih s onim što od njih želi te da će kroz određene pripreme odlučiti ko će ići u Ameriku.

"Najvažnije je da će svi imati šansu. Kod mene ne igra ulogu mlad ili star, bitni su mi samo oni koji mogu igrati i mislim da će ih dosta konkurirati za A selekciju", dodao je Prosinečki.

Otkrio je da mu se javilo dosta igrača koji igraju u jakim klubovima, a koji su izrazili želju da nastupaju za bh. reprezentaciju. Prosinečki je uvjeren da će biti još igrača i mlađih i kvalitetnih u našem timu.

Na kraju je istakao kako je zadovoljan Trening centrom u Zenici i popratnim sadržajima koji su odlični za nesmetano obavljanje priprema.