{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Izrael počinje 1. juna

F
FENA
25.5.2015. u 16:09
2
36
Prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Izrael počinje 1. juna
2
Prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Izrael počinje 1. juna
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Izraela počet će 1. juna u 9 sati.
Utakmica je pobudila ogromno interesovanje navijača, a Nogometni savez BiH primio je veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica, koji prevazilazi mogućnosti stadona Bilino Polje.

Zbog limitiranog kapaciteta i sugurnosnih mjera, štampano je 10.500 ulaznica za prodaju, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (jug i sjever).

Šest hiljada ulaznica bit će pušteno u prodaju putem poslovnica ovlaštene agencije Centrotours. Jedna osoba moći će kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta i evidentoranje serijskih brojeva ulaznica. NSBiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima, saopćeno je iz Saveza.

U neposrednoj prodaji je 4.500 rezervisanih ulaznica za potrebe igrača i stručnog štaba "A" reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacije BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalne i područne saveze, putem entitetskih saveza, klubovi Premijer lige BiH, članove organa i tijela NSBiH, zaslužne nogometne radnike i bivše reprezentativce, sponzore, organiei institucije državnog i entitetskog nivoa te administraciju Saveza.

Utakmica BiH - Izrael igra se 12. juna u Zenici, na stadionu Bilino Polje od 20:45 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: