Englez ne "miruje"
99

Prerano je uništio karijeru i vezu s Guardiolinom kćerkom: Alli sada ljubi slavnu manekenku

D. P.
Alli i Cindy u Italiji (Foto: Twitter)
Alli i Cindy u Italiji (Foto: Twitter)
Engleski nogometaš Dele Alli na početku karijere bio je zvijezda otočkog nogometa, ali je prerano sam sebi uništio karijeru. U posljednje vrijeme mnogo više puni naslovnice medija zbog ljubavnih priča, nego sportskih.
Alli je trebao biti lider neke nove Engleske. Postao je rekorder jer je u prvoj profesionalnoj sezoni Premier lige imao dvocifren učinak golova i asistencija, što nijednom tinejdžeru nije pošlo za rukom, ali je onda stagnirao.

Nezalaganje ga je dovelo do toga da ga Jose Mourinho isključi iz prvog tima Tottenhama, a onda je tokom zime prešao u Everton te ni tu ne igra, iako je konkurencija jako slaba. No, na društvenim mrežama ne "miruje".

U fokus javnosti Alli je došao nakon što je uplovio u vezu s kćerkom Pepa Guardiole. Dele i Maria Guardiola izlazili su mjesecima i u javnosti su se pojavile fotografije zaljubljenog para, no i to je iza njega.

Povremeni reprezentativac Engleske porijeklom iz Nigerije sada ljubi poznatu manekenku Cindy Kimberly, koja se svojevremeno dovodila u vezu s pjevačem Justinom Bieberom.

Par je "uhvaćen" na odmoru na prelijepom italijanskom ostrvu Capri. Cindy i Dele se nisu odvajali tokom odmora na luksuznoj jahti na ostrvu Capri.

Zanimljivo, Dele Alli je prošle godine ostao bez velike i dugogodišnje ljubavi Ruby Mae, koja ga je ostavila jer je previše igrao video-igrice.