Nogomet
292

Predstavljeni novi dresovi FK Sarajevo, produžena saradnja sa Porscheom BiH

Piše: D. B.
(Foto: Klix.ba)
U prostorijama FK Sarajevo danas su predstavljeni novi dresovi u kojim će nogometaši prvaka BiH nastupati u narednoj sezoni.

FK Sarajevo je danas ozvaničio saradnju s brendom Haad get a game, odnosno kompanijom Fashion Style Factory. Nove dresove Bordo ekipe predstavio je bh. dizajner Adnan Hajrulahović Haad.

"Ovim potezom potvrđujemo odluku da podržavamo domaće brendove. U klubu smo sretni jer je Haad zaposlio nove radnike u zeničkom postrojenju. Kvalitet opreme je sve bolji i bolji. Ovo je jedan od poslovnih poteza na koje sam veoma ponosan", izjavio je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

Osim predstavljanja novih dresova, FK Sarajevo je danas produžio saradnju s kompanijom Porsche BiH, odnosno brendom Škoda.

"Brend Škoda je prepoznao FK Sarajevo kao pouzdanog poslovnog partnera i na tome se zahvaljujem. Nadam se uspješnoj saradnji kao što je bilo i do sada", izjavio je Selimović.

Zadovoljstvo saradnjom je izrazio i direktor Porschea BiH Senad Olovčić.

"Prepoznali smo novi interesantan projekt FK Sarajevo. Škoda je apsolutni lider na našem tržištu zbog omjera cijene i kvaliteta. Sarajevo smo podržavali i kad je klub bio u teškoj poziciji, a to činimo i sada kad je uspješan bh. brend. BiH treba imati ljude u svim sferama života kao što su ljudi u FK Sarajevo. Nadam se da će i druge kompanije kao i Škoda podržavati Sarajevo i sport uopće", rekao je Olovčić.