Iznenadio javnost
5

Poslušajte kako je Ramos emotivno otpjevao navijačku himnu za Svjetsko prvenstvo

Klix.ba
Defanzivac Real Madrida, Sergio Ramos (32) objavio je u petak himnu povodom nastupa reprezentacije Španije na Svjetskom prvenstvu 2018. zajedno s španskim pjevačem Demarcom Flamencom.

Kapiten Španije je prije dva dana na svom Instagram profilu objavio teaser pjesme, a pjesma je ubrzo i ugledala svjetlo dana.

"Uvijek održim obećanja. Ovo je ono na čemu smo moj prijatelj Demarco Flamenco i ja radili. Zagrijavanje za Svjetsko prvenstvo", napisao je Ramos uz video, koji je za kratko vrijeme pregledan nekoliko miliona puta.

Balada umjerenog ritma se zove "Otra estrella en tu corazon" ili "Još jedna zvijezda u vašem srcu", a dostupna je od petka na iTunesu i ostalim online platformama.

"Hajde, Španija, podigni svoj glas; vići glasno da dostignemo cilj. Velikim razmišljanjem postići ćemo najbolje, boreći se zajedno, prema zvjezdanoj časti. Moramo pokušati. La Roja u maju sjaji još jednom", dio je teksta ove himne.

Demarco, kojem je pravo ime Marco Jesus Borrego, rekao je španskoj javnoj televiziji RTVE kako je napisao tekst zajedno s Ramosom.