Dama na čelu kluba
76

Posljednja Mamićeva "igračica" u Dinamu traži 500.000 eura za najavljeni otkaz

H. H.
Vlatka Peras (Marko Lukunić / Pixsell.hr)
Vlatka Peras (Marko Lukunić / Pixsell.hr)
Nakon sjednice Izvršnog odbora Dinama održane u petak, Vlatka Peras ostala je predsjednica Uprave Dinama, iako je svima jasno kako tu funkciju neće obnašati još dugo.

Peras je posljednja među vodećim ljudima Dinama koja je "Mamićev igrač".

Kako piše Večernji, Peras ne želi sporazumni raskid ugovora s maksimirskim klubom, ne pristaje na šest mjesečnih plata za otpremninu, već joj je cilj odraditi ugovor do kraja, odnosno želi da joj Dinamo u slučaju prijevremenog otkaza isplati svih 500.000 eura.

No, aktualni čelnici žele zaštiti klub, odnosno ne namjeravaju ponoviti slučajeve Krešimira Antolića i Amre Peternel, koji su iz Maksimira odlazili s velikim otpremninama.

Izvršni odbor Dinama ovih je dana donio odluku prema kojoj se prijevremeni otkazi članovima Uprave usklađuju tako da im se isplati šest mjesečnih plata za otpremninu, a ukinuti su i bonusi članovima Uprave koje su sami sebi određivali, kako je to bio slučaj donedavno.

Advokatski ured izradit će pravno mišljenje što se tiče zakonitosti i opravdanosti nastavka rada Vlatke Peras u Dinamu te o zakonitosti i opravdanosti njezine otpremnine, nakon čega će biti poznata Vlatkina sudbina.