Antonio Cassano
0

"Popio bih benzin da mi Garrone oprosti"

Totalsport
Antonio Cassano
Antonio Cassano
Talijanski nogometni reprezentativac i napadač Sampdorije Antonio Cassano nastavlja svoju kampanju u kojoj želi izvoliti oprost od predsjednika kluba Riccarda Garronea.

"Popio bih čašu benzina iz Garroneove rafinerije ako bi to značilo da će mi oprostiti", slikovito se Cassano izrazio za peti kanal talijanske televizijske mreže Mediaset.

Podsjećamo, predmet spora na relaciji Garrone-Cassano je njegovo odbijanje poziva na večeru na kojoj je Cassano trebao primiti i nagradu. Došlo je kasnije do svađe u kojoj je navodno Cassano predsjedniku rekao:

"Možeš me poljubiti u guz..., ser... stari. Jeb.. te u usta".

"Rekao sam predsjedniku još dva mjeseca unaprijed da neću moći doći zbog drugih obveza, ali on je insistirao. Pale su neke teške riječi. Moja žena je trudna, ne osjeća se baš najbolje pa sam očigledno želio ostati uz nju. Nikad ga nisam nazvao starcem, ne bih se usudio reći tako nešto. Rekao sam neke stvari pogrešnim tonom", iznio je Cassano svoju verziju dugađaja.

Iako je Sampdoria već napravila iskorak prema raskidu ugovora sa Cassanom, kontroverzni napadač ističe da želi ostati.

"Za mene je najvažnija stvar povratak na travnjak i kao što sam uvijek govorio, želim ostati u Sampdoriji ako je to moguće".