{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


'Ponovno ću igrati nogomet s osmijehom'

T
8.5.2009. u 10:03
0
1
'Ponovno ću igrati nogomet s osmijehom'
0
'Ponovno ću igrati nogomet s osmijehom'
Na službenom predstavljanju u Flamengu, problematični bivši napadač Intera Adriano potvrdio je da će mu igranje u brazilskom prvoligašu ponovno širom otvoriti vrata brazilske reprezentacije...
U četvrtak je Adriano predstavljen kao nova udarna snaga Flamenga, kluba u kojem je 2000. godine započeo profesionalnu karijeru nogometaša, ali i u kojem je prošao juniorski pogon i selekciju.

- U Flamengo sam došao kada mi je bilo sedam godina. Kada sam ponovno na sebe stavio dres osjetio sam nešto što sam osjetio kao sedmogodišnjak, a osjećaj je bio nevjerovatan. Noseći ovaj dres nogomet ću ponovno igrati s osmijehom - oduševljeno će Adriano.

- Nikada uistinu nisam mislio prekinuti karijeru, jedino što mi je bilo potrebno jest vrijeme odmora provedeno u krugu porodice.

Uvjeren je Adriano da će se igrama u Flamengu nametnuti selektoru Dungi, premda svjestan je da će sve ovisiti o njegovim izvedbama na terenu.

- Igrom i golovima dokazat ću da sam sposoban i dalje igrati za reprezentaciju - izjavio je, a zatim napokon progovorio o odlasku iz Intera:

- U Italiji nisam bio sretan, što ne znači da nisam bio sretan u Interu. To je sjajan klub, a jednaka je i ekipa, ali odlučio sam se za odlazak. Želio bih samo reći da nisam otišao kako bih iskoristio situaciju, već sam samo želio ponovno biti slobodan igrač.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: