Video
0

Pomirili se Ibrahimović i Interovi navijači

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Iako će često navijače Intera označiti svojom muzom i svoje dobre igre pripisati njihovom bodrenju, Zlatan Ibrahimović im je na utakmici protiv Lazija gestikulacijom dao do znanja da umuknu.

Grupa navijača s najvatrenije, sjeverne tribine, koja bodri vodeći klub talijanskog nogometnog prvenstva, u nekoliko je navrata glasnim negodavanjem rekla što misli o igri švedskoga napadača, na što je ovaj, postigavši prvi pogodak (u pobjedi 2-0) na utakmici, stavio prst na usta, okrenuo se prema njima i poručio im da ušute.

Najvjerniji bodritelji kluba izjasnili su se šta misle o njegovom potezu, ujedno se izvinivši za mišljenje manjine.

“Njegova je reakcija bila razumljiva, pogotovo uzme li se u obzir njegova osobnost ratnika. Tom je gestom pokazao kakav je profesionalac. Možda nikada neće biti zaštitno lice ovoga kluba, ali činjenica je da je uvijek davao sve od sebe i da time zaslužuje naše bezuvjetno poštovanje”, piše na službenim internetskim stranicama Interovih pristaša.

“Mi navijači nismo ni u jednom trenutku poticali na uvrede prema našem igraču, a oni koji su to radili ne trebaju se niti smatrati navijačima. Naša je želja nastavak bodrenja kluba, bez obzira na rezultat”, zaključuje se.