Nogomet
33

Promo / Pogledajte preostale dvije utakmice u "Zmajevom gnijezdu" na LED ekranu od 24 kvadratna metra

Sponzorirani članak
Tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji domaći zaljubljenici nogometa, kao i turisti svakodnevno uživaju u sjajnoj atmosferi fun zone Zmajevo gnijezdo 2018 na Trgu Alije Izetbegovića u Sarajevu.

U proteklih 28 dana u Zmajevom Gnijezdu odgledane su 62 utakmice i čulo se najglasnije navijanje ljubitelja nogometa, kako domaćina tako i turista kojima je ovo postalo omiljeno mjesto za praćenje SP Russia 2018, uprkos stalnoj kiši i hladnom vremenu.

Uz LED ekran veličine 24 m2 i 500 sjedećih mjesta, zajedno navijaju i najvatreniji navijači i porodice sa djecom. Za istim stolom sjede navijači Meksika i Njemačke, navijači Španije i Maroka.

Zabavnoj atmosferi, u pauzama prijenosa utakmica, uveliko su doprinijeli i dodatni sadržaji, poput nagradnih i takmičarskih igara, uz vrijedne poklone koje su obezbjedili ovogodišnji sponzori.

Uzbudljiva atmosfera se očekuje i za preostale dvije utakmice Svjetskog prvenstva. U subotu 14. jula u 16:00 h u Zmajevom Gnijezdu pratitmo utakmicu za teće mjesto u kojoj igraju reprezentacije Engleske i Belgije. A spektakularna završnica prvenstva nas očekuje u nedjelju 15. Jula kada će u velikom finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji igrati Hrvatska i Francuska.